Вячеслав / 05.12.2021
Коли я звернувся до магазину то кліпс що мені потрібно не було. Але через пару днів зі мною зв'язується менеджер і пропонує більш менш схожі кліпси. Їхнє посадочне кріплення трішки менше ніж потрібно але підійшли і тримають. Але не це головне. Головне те. У мене було замовлення дріб'язок, але компанія за мене не забула і допомогла мені вирішити це питання. Вони допомагають кожному клієнту не залежно від того чи в нього замовлення на 1000 штук чи на 10 штук.
Я всім рекомендую цю компанію. Звертайтеся до них, даже якщо у них не знайдеться вашого товару, то Вони докладуть усіх зусиль щоб знайти аналогічні.
Обслуговування швидке. Спілкуватися приємно.
РЕКОМЕНДУЮ.
Администратор
Дуже дякуємо за гарний відгук! дуже приємно! Раді, що Вам сподобалося!)
Ігор Германов / 26.07.2021
Отличный интернет-магазин.Заказ был "копеечный",но обслужили очень быстро и четко.Я доволен,буду советовать Starklips всем моим друзьям-автомобилистам!
Администратор
спасибо большое, рады, что Вам понравилось!
Ярослав / 26.07.2021
День добрый.
Заказал клипсы на Додж, в небольшом количестве. Заказал обработали очень быстро, в тот же день отправили.
Всё оперативно, вежливо.
Рекомендую.
Администратор
спасибо большое!
Дмитро / 11.06.2021
Замовив ввечері товар який коштував 59грн. відправили на наступний день.

Анатолий / 28.05.2021
Отличная компания, работают четко и быстро. Два раза обращался, не жалею. Вежливые и отзывчивые менеджеры. Всем рекомендую компанию Starklips.
Администратор
Благодарим за заказ!
Олександр / 26.04.2021
Швидко відправили. Відповідає опису.
Администратор
спасибо большое за ваш отзыв!)
Семененко Виктор / 26.03.2021
Отличный магазин,роботают на 100%,
Администратор
спасибо большое за ваш отзыв и что выбрали наш магазин!
Андрей / 23.04.2020
Очень приятно было оформить заказ, все очень быстро, понятно, качественно .
Администратор
спасибо большое за ваш отзыв!
Болтозавр / 10.12.2018
Приятно работать с этой компанией, начинал с ними с нуля. Молодцы.
Пожелания, увеличивать ассортимент. Народ доволен.
Олег Валентинович / 29.08.2017
Спасибо за подбор и консультацию, быстрая доставка - 5 баллов за работу!
Показано с 1 по 10 из 11 (всего 2 страниц)